Feriepartner Blåvand

Siden Blåvand er et av de mest ettertraktede ferieområdene langs den jyske vestkyst med sine mange flotte feriehus og stor etterspørsel etter disse, har erfarne krefter raskt meldt seg for å overta plassen. Slik kan Feriepartner, med sitt unike konsept, fortsatt være representert i området.

Jan Brusgaard, som er innehaver av Feriepartner Thy samt medinnehaver av en rekke andre utleiebyråer i Nordjylland, er den ene partneren. De andre partneren er Morten Høst, som blir daglig leder. Morten Høst er født og oppvokst ved Bork Havn, hvor hans familie gjennom en årrekke har stått bak Feriepartner Bork Havn. Morten har i de senere år jobbet hos Feriepartner i Blokhus, og har også vært byråleder hos Feriepartner i Tversted.

Morten flytter til området sammen med sin familie i begynnelsen av 2017, hvor planen er å åpne et kontor i selve Blåvand. Har du et bra feriehus du gjerne vil ha med hos Feriepartner allerede nå, så trenger du ikke å vente. Våre gode kollegaer hos Feriepartner i Henne Strand tar seg av det praktiske til å begynne med, og det er ordnet med avtale om nøkkelutlevering lokalt i Blåvand.

Er du interessert i høre mer, så ta gjerne kontakt med oss for en prat.

Morten Høst
E-post: morten.hoest@feriepartner.dk
Mobil: 29 63 77 13

Jan Brusgaard
E-post: jan.brusgaard@feriepartner.dk
Mobil: 20 30 31 35

Lukk