I trygge hender

Hos Feriepartner kan du leie flotte feriehus i hele Danmark – og hos oss gjør du det trygt. Vi er nemlig Danmarks største kjede bestående av selvstendige feriehusbyråer, og hos oss får du attraktive priser og sikkerhet i toppklasse.

Lokale Feriepartner-byråer

De lokale feriehusbyråene har mange års erfaring med å leie ut feriehus. Medarbeiderne kjenner feriehusene i området som blir formidlet, og kan gi deg råd så du finner feriehuset som oppfyller dine behov.

Feriepartners målsetting er at du får:

  • kompetent rådgivning når du skal velge feriehus
  • effektiv service – fra du bestiller ferien din til den er overstått
  • rask hjelp, når det trengs

trygghet med Gouda Rejseforsikring

I samarbeid med Gouda Rejseforsikring tilbyr Feriepartner deg en Tryghed Inklusiv-forsikring, når du leier et feriehus. Forsikringen sikrer tilbakebetaling av leien hvis du blir syk, skadet eller uforskyldt arbeidsledig.

Tryghed Inklusiv dekker dessuten tilfeller der du blir nødt til å avbryte ferien, eller hvis ødelegger noe i feriehuset.

Høyeste kredittverdighet hos Bisnode

Feriepartner er tildelt den høyeste kredittverdighet, AAA Gull, hele 10 år på rad. Noe som kun 0,15 % av alle danske virksomheter har oppnådd.

Kredittverdigheten er et uttrykk for en virksomhets betalingsevne, og det er din sikkerhet for at du handler med en økonomisk sunn virksomhet.

Ratingen tildeles av Bisnode, en av Europas ledende data- og analysevirksomheter.

Les mer om Feriepartners kredittverdighet

Trygghet med Feriehusudlejernes Brancheforening

Feriepartner er medlem av Feriehusudlejernes Brancheforening. Det er din sikkerhet for at du leier feriehus gjennom et byrå som overholder gjeldende lover og regler.

Feriepartner er også tilknyttet «Ankenævnet for Feriehusudlejning», som behandler saker knyttet til utleie i Danmark.

Les mer om Feriehusudlejernes Brancheforening

Hvis du ikke er fornøyd med leien av et feriehus

Hvis du ikke er fornøyd med leien av et feriehus gjennom Feriepartner, må du først rette en henvendelse til det Feriepartner-byrået du har leid feriehuset av. I de fleste tilfeller finner vi en løsning som alle parter er fornøyde med.

Hvis vi imidlertid ikke finner en løsning, kan du sende en klage til Ankenævnet for Feriehusudlejning eller via EUs klageplattform.

Lukk