Feriehus i Draget

Feriepartner Thy har 20 feriehus til leie i Draget
Finn feriehus
Søk etter feriehus
Bornholm Nordjylland Limfjorden Vestjylland Midtjylland Østjylland Sydøstjylland Fyn med øer Nordsjælland Sørvest Sjælland Møn-Stevns Lolland-Falster
Sydsverige Midtsverige
JULI 2020
Ma Ti On To Fr
27 29
30
01
02
03
04
05
28 06
07
08
09
10
11
12
29 13
14
15
16
17
18
19
30 20
21
22
23
24
25
26
31 27
28
29
30
31
01
02
32 03
04
05
06
07
08
09

2. Velg varighet

1 UKE
2 UKER
3 UKER
3 Dager
4 Dager
Se flere
2 Dager
3 Dager
4 Dager
5 Dager
6 Dager
1 UKE
8 Dager
9 Dager
10 Dager
11 Dager
12 Dager
13 Dager
2 UKER
3 UKER
4 UKER

1. Velg gjester

Voksne


Barn (0-11 år)


Dyr

Filtrering
Avstand til strand/kyst i meter

Soverom

Baderom

Draget – en sommerhusferie med adgang til natur, hav og fjord

Draget ligger rett ved noen av Limfjordens flotteste og mest barnevennlige strender, med små bølger i langgrunt vann, i den nordligste delen av Nissum Bredning. Draget er samtidig omkranset av vakker natur med heder, plantasjer og flott skog.

Sommerhusområdet ved Draget ligger også i kort avstand til den storslåtte Vesterhavsstranden ved Agger Tange. Her er det blått strandflagg og brusende bølger som kan glede alle familiens badeløver. Alt sammen garanterer at hele familien vil få en fantastisk sommerhusferie i Draget.

Naturen omkring Draget er allsidig med masse opplevelser for alle slags naturelskere. Det er utallige muligheter for gå- og sykkelturer i området. En rekke oppmerkede ruter i naturområdene rundt Draget og Helligsø er preget av både den barske, vindblåste og til tider golde Vesterhavsnatur med klitter og sand, og den frodige og grønne Limfjordsnatur med eng og skog.

I heiene ved Ydby kan dere kombinere naturopplevelsen med historie. Her finner dere nemlig ikke mindre enn 32 gravhauger beliggende i et helt flatt landskap som er enkelt å utforske til bens eller på sykkel. Mot nord ligger også 16 gravhauger i Dover plantage, og her også er gravhaugene omgitt av den flotte naturen som kjennetegner denne delen av Thy.

Nordvest for Agger Tange ligger Nationalpark Thy, som med sin imponerende natur kan danne ramme for flere dager med naturopplevelser. Den nordjyllandske nasjonalparken er Danmarks største villmark.

Hobbyfiskeren kan kaste snøret i alt fra innsjøer, fjor og i Vesterhavet. Noen av de mest populære fiskestedene er fra bølgebryterne ved Agger og i ferskvannssjøen Flade Sø, som begge ligger i kort avstand fra Draget.

Drøyt 10 kilometer fra Draget ligger den lille og koselig byen Hurup. Her finnes et bredt utvalg butikker og spisesteder, i tillegg til både tennisbaner og en svømmehall for aktive feriegjester.

Doverodde ligger også bare en kort kjøretur fra Draget. Her finner dere flere, både kulturelle og familierettede, aktiviteter. Doverodde er blant annet kjent for sin kjøpmannsgård, som i dag er ramme for mange av aktivitetene som finnes i og rundt Doverodde. Via Limfjorsenteret kan det også arrangeres organiserte turer som blant annet selsafari og turer i havkajakk.

Jesperhus Blomsterpark er også et opplagt utfluktsmål for hele familien. Den populære blomsterparken ligger drøyt 50 kilometer fra Draget. Det populære frilandsmuseet Hjerl Hede ligger i samme avstand fra Draget, men mot syd. Nordsjøakvariet i Vorupør og Jyllandsakvariet i Thyborøn er også populære utflukter hvis ferien går til Draget.

Området rundt Draget og mot Mors er også kjent for sine mange flotte kirker som byr på utallige historier og inntrykk.

Lukk