Spar 10 % på billetter til Aalborg Zoo

Få rabatt når du booker gjennom Feriepartner og se populære isbjørner, sjeldne afrikanske elefanter og fascinerende orangutanger.
Søk etter feriehus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Avstand til strand/kyst i meter
  • Svømmebasseng
  • Boblebad

Soverom

Baderom

Søk på Hus-ID. / Adresse

Se dyrene i Aalborg Zoo på nært hold

En fornøyelig grønn oase ligger skjult midt i Aalborg. Her kan du se et stort utvalg av spennende eksotiske dyr, nydelige omgivelser og morsomme, lærerike aktiviteter som vil hjelpe deg med å forstå hvordan dyrene faktisk bor.

Aalborg Zoo ble åpnet for mer enn 80 år siden. Her finner du alt fra ville tigre til sjeldne røde pandaer, for ikke å glemme kjempesøte geitekillinger.

Det finnes flere rolige rekreasjonsområder hvor du kan slappe av og ta alle inntrykk av Aalborg Zoo inn over deg, og hvor du kan spise matpakken eller nippe til en kopp varm kaffe mens du nyter hagens livlige farger.

Dyr fra hele verden

Denne flotte dyreparken på Nord-Jylland har 140 forskjellige dyrearter, så du kan enkelt tilbringe en hel dag her.

Vink til de nysgjerrige orangutangene, si hallo til de lekne sjimpansene og la deg imponere av de majestetiske isbjørnene.

Besøk Danmarks eneste afrikanske elefanter som vandrer rundt i den afrikanske landsbyen, hvor du kan oppleve autentiske afrikanske omgivelser med dyr fra det enorme kontinentet. Du kan også delta i spennende aktiviteter som matlaging og dansing.

Du kan også få nærkontakt med de hengivne geitene, se på de langhalsede giraffene og oppleve regnskogsatmosfæren i det tropiske huset fylt med papegøyer, leguaner og tapirer.

Rovdyrinnhegningen

Den nyåpnede rovdyrinnhegningen tilbyr et personlig, genuint møte med de vakre Sumatra-tigrene og asiatiske løver som har et gigantisk område å streife om på.

På gangbroen over anlegget gir deg fantastisk utsikt over det luksuriøse området som likner på de naturlige omgivelsene dyrene vanligvis bor i, hvor du kan se tigre og løver i deres naturlige habitat.

Gå under og over jordas overflate og se de fantastiske store kattene fra alle tre dimensjoner. Se på tigrene i fugleperspektiv fra tårnene over innhegningen, se inn i løvenes øyne fra de underjordiske tunnelene eller følg de snoende jungelstiene rundt innhegningen og se på dyrene som bor der.

Det er også fascinerende å se dyrepasserne klargjøre kjøtt for de store dyrene og mate dem flere ganger i uka.

Historier og forestillinger

På Zoo Safari-scenen kan du høre dyrepasserne fortelle sine mange historier om dyrene. På scenen får de vanligvis besøk av hester, griser og kyllinger som utfører sine egne fantastiske triks.

Safari Simon forteller om sine jungelopplevelser mens han prøver å kontrollere papegøyen Sonny og orangutangen Pengo.

Har du lyst til å vite mer?

Gå til hjemmesiden til Aalborg Zoo hvis du vil finne ut om Aalborg Zoo har dyrene du har lyst til å se. Du kan også følge livene til isbjørner, tigre, løver og ville hunder via webkameraer som sender direkte hele døgnet.

Du kan også laste ned appen slik at du enkelt kan følge med på parken, sjekke fôringstider og holde deg oppdatert om det som skjer hver dag.

Slik får du rabatt

Rabatt får du kun hvis du leier et feriehus fra en av de lokale Feriepartner-byråene som tilbyr rabatter. Du finner en liste over byråene på denne siden.

Når du henter nøklene til sommerhuset ditt, vil du motta en kupong, som du må ta med til attraksjonen for å motta rabatt når du kjøper billetter.

Du får også tilsendt kupongen sammen med leiebeviset.

Lukk