Spar 25 % på billetter til Jesperhus Feriepark

Lei et feriehus fra Feriepartner og la deg trollbindes av Skandinavias største blomsterhage, eller la barna få frie tøyler i fornøyelsesparken vannparken eller dyrehagen – alt til rabattert pris
Søk etter feriehus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Avstand til strand/kyst i meter
  • Svømmebasseng
  • Boblebad

Soverom

Baderom

Søk på Hus-ID. / Adresse

Blomsterhage i verdensklasse, fornøyelsespark og vannpark i ett

Jesperhus Feriepark startet som et bittelite motell med hage utenfor Nykøbing Mors.

Hagen har gradvis vokst til en blomsterpark, og med sine 8 hektar er den nå den største av sitt slag i Nord-Europa.

Men Jesperhus er mer enn bare vakre blomster. Her finner du også fantastiske attraksjoner, eksotiske dyr, en vannpark og underholdende show – og alt er utformet for å være barnevennlig.

Med andre ord: enten du er en naturelsker eller en leken sjel, voksen eller barn, så venter eventyret på deg her.

Gartnerne har det travelt hele året

Gartnerne har det travelt hele året med å sørge for at parken er så vakker og innbydende som mulig.

Det er en fest for øyet og balsam for sjelen å gå rundt blant de fargerike, velduftende og skulpturelle blomsterfigurene.

Om våren kan du oppleve det fantastiske synet av 100 000 tulipaner som blomstrer, og i juli og august står en halv million sommerblomster og sukkulenter i full blomst. Inspirasjonen venter alle gartnere med grønne fingre.

En fortryllende verden

Ikke gå glipp av en omvisning i blomsterhagen, hvor du finner mer enn 100 forskjellige rosetyper. Fordyp deg i Hans Christian Andersens fortryllende univers i eventyrhagen, hvor du finner blomsterfigurer fra mange av hans mest berømte eventyr.

Blomsterhagen er en sann nytelse også utenfor sommersesongen.

Parken stråler med gylne noter fra det vakre samspillet av farger som kjennetegner hver årstid, og det er en nesten melankolsk glød over de vakre blomstrene når de til slutt svinner hen.

Med en varm jakke på er det minst like vakkert, inspirerende og fredelig å spasere en tur på områdene som det er på sommeren.

Nærkontakt med dyrene

Hvis du fremdeles er ute etter mer etter du har besøkt blomsterhagen kan du dra på eventyr i jungelen hvor du får se eksotiske dyr som går fritt rundt på et område på 3000 kvadratmeter.

Her vil du treffe lemurer og leguaner som av og til ikke gjør annet enn å slappe av i den tropiske varmen, men som andre ganger løper lekent rundt omkring. Kanskje har du også lyst til å leke.

Barna elsker JungleZoo fordi de kan kjenne på, se, høre og lukte dyrene. La dem ta på skilpaddens skjell, høre på pratingen til de fargerike papegøyene og leke med de livlige apene.

Et annet høydepunkt er når dyrepasseren Martin trenger hjelp til å trene papegøyene mens de sitter på en lang rekke og kakler foran publikum mens de venter på instruksjoner.

Lek, berg- og dalbaner og plask

Jesperhus Feriepark tilbyr mange muligheter for moro og lek for hele familien. Besøk lekeområdene innendørs og utendørs hvor skliene tilbyr evigvarende moro for barna og karusellene aldri slutter å snurre.

Slipp barna fri på de enorme trampolinene og hoppeslottene, og ta dem med til Pirate Land hvor de kan seile med sjørøvere og jakte på gull.

Hvis det er en varm sommerdag eller om du bare elsker vann, hvorfor ikke prøve ut vannparken vår?

Den enorme oransje blekkspruten med sklier til armer står klar til å sende deg rett ned i det blå vannet. Eller hvorfor ikke seile med en undervannsbåt, kjempe mot bølgene i bølgebassenget og skli i full fart ned vannskliene?

Er du modig nok til mer?

Er familien din alltid sulten på flere aktiviteter? Heldigvis er det flere morsomme aktiviteter på barnevennlige Jesperhus Feriepark.

Bli en del av filmen i 4D-kinoen hvor du aldri vet om du er trygg, fordi plutselig vil en storm sette inn og settet ditt vipper mens figurer hopper rett ut av skjermen.

Du kan også prøve minigolf og ponniriding, samt besøke Hugo og Rita Rev, jungeldyrene, når de har forestilling på scenen. De yngste familiemedlemmene kan delta i konkurranser og synge med på sangene.

Slik får du rabatt

Rabatt får du kun hvis du leier et feriehus fra en av de lokale Feriepartner-byråene som tilbyr rabatter. Du finner en liste over byråene på denne siden.

Når du henter nøklene til sommerhuset ditt, vil du motta en kupong, som du må ta med til attraksjonen for å motta rabatt når du kjøper billetter.

Du får også tilsendt kupongen sammen med leiebeviset.

Hvilken attraksjon vil du besøke med rabatt?

Her ser du de villeste attraksjonene som du kan få rabatt på når du kjøper billetter gjennom Feriepartner.

Kjøp billettene dine hos Feriepartner og hopp over køen ved inngangen.

Lukk