I trygge hender

Du er trygg når du leier feriehus hos Feriepartner. Du kan leie feriehus over omtrent hele Danmark. Feriepartner er den største kjeden av selvstendige feriehusbyråer i Danmark. Du vil oppleve at prisene er attraktive og sikkerheten er på topp.

Lokale Feriepartner-byråer

De lokale feriehusbyråene har mange års erfaring med å leie ut feriehus. Medarbeiderne kjenner feriehusene i området som blir formidlet, og kan gi deg råd så du finner akkurat det feriehuset som oppfyller dine behov.

Feriepartners målsetning er at du opplever:

  • kompetent rådgivning når du skal velge feriehus
  • effektiv service fra du bestiller ferien din til den er overstått
  • rask hjelp når du har behov for det

trygghet med Gouda Rejseforsikring

I samarbeid med Gouda Rejseforsikring tilbyr Feriepartner deg en Tryghed Inklusiv-pakke når du leier et feriehus. Forsikringen sikrer tilbakebetaling av leien hvis du blir syk, skadet eller uforskyldt arbeidsledig. Tryghed Inklusiv dekker dessuten tilfeller der du blir nødt til å avbryte ferien, eller hvis noe blir ødelagt i feriehuset.

Trygghet med Feriehusudlejernes Brancheforening

Feriepartner er medlem av Feriehusudlejernes Brancheforening. Det er din sikkerhet for at du leier feriehus gjennom et byrå som overholder gjeldende lover og regler. Feriepartner er også tilknyttet «Ankenævnet for feriehuse», som behandler saker knyttet til utleie i Danmark.

Les mer om Feriehusudlejernes Brancheforening

Hvis du ikke er fornøyd med leien av et feriehus

Hvis du ikke er fornøyd med leien av et feriehus fra Feriepartner, bør du først rette en henvendelse til det Feriepartner-byrået du har leid feriehuset fra. I de fleste tilfeller finner vi en løsning som alle parter er fornøyde med.

Hvis vi imidlertid ikke finner en løsning, kan du sende en klage til Ankenævnet for Feriehusudlejning eller via EUs klageplattform.

Lukk