Om Feriepartner Sverige

Lei et feriehus i Sverige gjennom Feriepartner.

Feriepartner Sverige heter også "Ferienhausvermittlung Kröger+Rehn", og holder til i Hamburg i Tyskland. Firmaet ble grunnlagt i 1973 etter en sommerferie i Danmark, hvor den tyske familien Kröger så et hjemmelaget skilt ved veien. Skiltet viste til en ung mann i familien Rasmussen som leide ut seks feriehus, og de to familiene avtalte at familien Kröger skulle hjelpe til med det fra sitt hjem i Hamburg.

Fra at være et typisk kjøkkenbordsfirma vokste firmaet seg større, og da Urlaubsring Dänemark ble grunnlagt i 1986, tok vi i Hamburg over ansvaret for bookinger og utsending av kataloger. Enda et firma ble lagt til, og drømmen om å sammen med de danske feriehusutleierne bli den største feriehusutleieren i Danmark vokste i samme takt. Som erfaren og kompetent partner for Feriepartner Danmark tilbyr vi våre kunder rådgivning, hjelp og en fantastisk opplevelse når de bestiller et feriehus gjennom Ferienhausvermittlung Kröger+Rehn.

I 2013 tok Ferienhausvermittlung Kröger+Rehn over et agentur med feriehus i Sverige, hovedsakelig i Småland. Da en nabo i 1990 bad om hjelp til å leie ut fritidshuset sitt, fikk Eberhard Krieger ideen om å hjelpe andre huseiere i Småland med å leie ut sine fritidshus. Det ble til "Småland Ferienhaus", over tiden utvidet til å ha over 100 feriehus i hele Sør-Sverige.

Hos Feriepartner Sverige kjenner vi hvert enkelt feriehus og hjelper huseierne, som ofte er de som møter deg ved ankomst og en eventuell måleravlesning. Det er vi som hjelper svenske huseiere med å finne seg til rette i Feriepartner-familien - og som hjelper danske feriehusgjester i Sør-Sverige.

God ferie!

Trenger du hjelp?

Lukk