Feriehusferie om høsten

Nyt naturens mange høstfarger

Søk etter feriehus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Avstand til strand/kyst i meter
  • Svømmebasseng
  • Boblebad

Soverom

Baderom

Søk på Hus-ID. / Adresse

Ta høstferie i et feriehus

En strandtur gir farge i kinnene

Opplev Sort sol, et fenomen hvor store flokker på flere tusen stær før solnedgangen finner ly for natten ved Vadehavet, eller ta en frisk spasertur ved Vesterhavet mens høstsolen varmer i kinnene. På stranden er det mulig å finne rav eller flotte stener, og familiens hund vil være ellevill over de mange lange turene.

Skogen i fargerik høstdrakt
I skogen har trærne fått de mest fantastiske fargene, gyllent, rødt og oransje, og barna kan samle kastanjer som de kan lage fantasidyr av om kveldene i skjæret fra peisen. Hvis du tør å ta sjansen, kan du plukke kantareller og annen sopp som kan brukes til for eksempel en nydelig soppragu.

Du kan også iaktta dyrene mens de samler forråd til vinteren, for i et feriehus bor du i naturen.

Hygge foran peisen
På kvelden er det tid for avslapning og hygge i høstferien. Du sitter med en god bok og varm kakao eller toddy, mens ilden knitrer lystig i peisen, eller hele familien er samlet og spiller kort eller Matador.

Vinden suser i tretoppene, men det er koselig og varmt i et feriehus.

Badeferie året rundt
Hvorfor ikke prøve et feriehus med svømmebasseng i høstferien? I et hus med svømmebasseng er barna sikret mange timers underholdning, og de voksne kan slappe av mens de betrakter barna som leker. Og husk: Når du leier et feriehus utenfor sesongen, får du veldig mye igjen for pengene!

Dette kan du gjøre i et feriehus om høsten

Lukk