Feriehusferie om våren

Søk etter feriehus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Avstand til strand/kyst i meter
  • Svømmebasseng
  • Boblebad

Soverom

Baderom

Søk på Hus-ID. / Adresse

Ta ferie på våren – tilbring påske, pinse eller Kr. himmelfart i et feriehus

Om våren er det mange helligdager, og denne årstiden er som skapt til en ferie i et feriehus. Hva med en langhelg i Bededagsferien eller rundt Kr. himmelfart, eller kanskje en god og lang påskeferie?

Opplev naturen våkne
Samtidig med at de første forsiktige vårstrålene stikker frem etter den lange vinteren, øker lysten til å bevege seg ut og nyte den danske naturen. I et feriehus opplever du på nært hold når naturen våknet etter sin vintersøvn. Gå en tur i den lysegrønne skogen og plukk vinterblom og anemoner som du kan pynte feriehuset med.

Du kan også ta en god og lang spasertur ved stranden og kjenne de milde solstrålene varme ansiktet. Hvis du er riktig heldig med været, kan du slappe av i le på feriehusets terrasse. Ellers så er det alltid hyggelig og varmt i skjæret fra peisen.

Spar penger på ferien i feriehus
Når du reiser utenfor høysesongen, kan du alltid spare gode penger. Hvis to personer reiser sammen, er det i flere perioder mulighet til å få opptil 20 % rabatt på ferien i feriehus. Hvis du ønsker å reise en langhelg eller å ta en miniferie, kan du benytte deg av miniferietilbudet.

Valg av feriehus til vårferien
Feriepartner har et bredt utvalg av feriehus, uansett om du ønsker et luksushus med spa og svømmebasseng eller et lite trehus med peis.

Det er svært enkelt å finne nøyaktig det huset som oppfyller drømmene dine.

Lukk