Husbåter i Hvide Sande

Bo på Ringkøbing Fjord og la deg vugge i søvn – det er ren balsam for enhver sjel
Søk etter feriehus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Avstand til strand/kyst i meter
  • Svømmebasseng
  • Boblebad

Soverom

Baderom

Søk på Hus-ID. / Adresse

Feriér på en husbåt i Hvide Sande

En ferie på en husbåt er ren luksus og en annerledes ferie for hele familien. Du kan nyte den vakre utsikten over havet og det stemningsfulle havnemiljøet fra alle rom og terrasser.

Husbåtene er bygget på en slags tømmerflåte som utgjør det flytende fundamentet. De har ingen motor og ligger fast forankret ved kaien.

Husbåtene har de samme fasiliteter som moderne feriehus. På husbåten blir du en del av det maritime miljøet i og rundt havnen, og hvis du er sportsfisker kunne det ikke vært enklere å komme raskt til havet enn å bo like over det.

Husbåter i Tyskerhavnen

I Hvide Sande ligger de fleste husbåtene i Tyskerhavnen, ut mot Ringkøbing Fjord. Tyskerhavnen ble grunnlagt i 1912, da det var nødvendig å seile materialer til byggingen av slusen ut mot Hvide Sande.

I dag er havnen et vendepunkt for fjordfisket og en fantastisk kombinasjon av fiskerhavn og marina. Havnen er svært sjarmerende, autentisk og trivelig. Du får muligheten til å følge de lokale fiskerne som kommer med dagens fangst fra Ringkøbing Fjord, og se dem rense fiskene i de små jollene sine. Her diskuterer fiskerne verdens gang, mens de tar en øl og speider utover havet.

Du vil også merke de ulike og svært sjarmerende skurene som ligger ved havnen. Det er fiskernes redskapsskur, og noen av dem brukes den dag i dag, selv om de stort sett er fortidsminner.

Fra husbåtene er det kort avstand til Hvide Sande sentrum, handlemuligheter, spisesteder og stranden ved Vesterhavet.

Husbåter i Mamrelund

I den trivelige fjordhavnen Mamrelund, like ved sentrum av Hvide Sande, leier Feriepartner Hvide Sande ut trivelige husbåter.

Mamrelunder en liten marina ut mot Ringkøbing Fjord, der du kan nyte fred og ro, samtidig som du bor like ved sentrum og de mange aktivitetene i Hvide Sande.

Er du interessert i andre husbåter? I så fall bør du sjekke alle Feriepartners husbåter.

Lukk