Aktiviteter ved vannet i Hvide Sande

Hvide Sande er et godt utgangspunkt hvis du gjerne vil være aktiv ved vannet. Du finner alle muligheter innen ulike sportsgrener med vind og vann
Finn feriehus
Søk etter feriehus
Bornholm Nordjylland Limfjorden Vestjylland Midtjylland Østjylland Sydøstjylland Fyn med øer Nordsjælland Sørvest Sjælland Møn-Stevns Lolland-Falster
Sydsverige Midtsverige
OKTOBER 2020
Ma Ti On To Fr
40 28
29
30
01
02
03
04
41 05
06
07
08
09
10
11
42 12
13
14
15
16
17
18
43 19
20
21
22
23
24
25
44 26
27
28
29
30
31
01
45 02
03
04
05
06
07
08

2. Velg varighet

1 UKE
2 UKER
3 UKER
3 Dager
4 Dager
Se flere
2 Dager
3 Dager
4 Dager
5 Dager
6 Dager
1 UKE
8 Dager
9 Dager
10 Dager
11 Dager
12 Dager
13 Dager
2 UKER
3 UKER
4 UKER

1. Velg gjester

Voksne


Barn (0-11 år)


Dyr

Filtrering
Avstand til strand/kyst i meter

Soverom

Baderom

Aqua Sports Zone: Bølgeseilas og flott stille vann

Hvide Sande og Ringkøbing Fjord har et helt unikt utvalg av vannsportsgrener og fasiliteter. Det skyldes Vesterhavets bølger på den ene siden av byen og fjordens stille vann på den andre. Derfor kan du surfe, seile, padle og wakeboarde under stort sett alle værforhold og på alle nivåer.

Internasjonalt anerkjent nybegynnerområde

Internasjonalt har Ringkøbing Fjord i mange år vært kjent som et godt nybegynnerområde. Spesielt innen windsurfing. De unge surferne som besøkte Hvide Svane på 80- og 90-tallet vender i dag tilbake, når deres egne barn skal lære kunsten å håndtere brettet på vannet.

Surfeskole, strandvolleyball og tilbakelent hygge

Like sør for Hvide Sande i Aargab finner du West Wind Syd, der du hele sommeren kan få nybegynnerundervisning i windsurfing og padlesurfing. West Wind Syd har også en hyggelig surfebutikk, en skaterampe og en strandvolleyball-bane, som du kan bruke fritt når du er i området.

Kitesurfing, windsurfing, vannski og wakeboard

I den nordlige enden av Hvide Sande ligger Aqua Sports Zone, helt ute mot fjorden. I Aqua Sports Zone finner du både Kabelpark og West Wind Nord.

West Wind Nord har en velutstyrt surfebutikk, der du kan kjøpe og leie våtdrakter, brett og seil. I tillegg kan du delta på surfeskolen og kiteskolen i sommerhalvåret.

Kabelpark tilbyr vannski og wakeboarding for alle – også deg som er nybegynner – og arrangerer dessuten kiteforberedende nybegynnerkurs. På Kabelpark finner du også en flytende kafé, der du kan nyte en lokal fatøl og en gedigen kopp kaffe mens du merker den hyggelige vuggingen i første rad på kabelbanen.

WiFi er gratis.

Gratis innføring i vannsport med Feriepartner Hvide Sande

Hvis du har vært i Hvide Sande før, har du garantert også sett surfere, kitere og wakeboardere på vannet. Du har kanskje selv hatt lyst til å prøve, uten å få gjort alvor av det …

Nå gir Feriepartner Hvide Sande deg, i samarbeid med Kabelpark, en alle tiders enkelt mulighet til å komme deg godt og trygt på vannet:

Her er det snakk om en to timers innføring for deg som er absolutt nybegynner, men som alltid har hatt lyst til å prøve deg på vannsport.

Det kan du, med Feriepartner og Kabelparks gratis innføring i vannsport

Du møter de andre på laget før kabelbanen åpner for allmennheten, og erfarne instruktører hjelper deg godt på vannet. Du får innføring i vannskiløp, og i løpet av to timer vil 6 av 10 kunne kjøre hele banen rundt.

Alt utstyret du trenger er inkludert, så du trenger bare å ta med badetøy (til å ha på under våtdrakten) og håndklær.

Ta med familien

Både barn (fra 8 år) og voksne kan delta og kjøre på samme lag.

Finn ditt perfekte sommerhus i Hvide Sande.

Lukk