Spar 10 % på billetter til Fårup Sommerland

Bo i et feriehus fra Feriepartner og spar penger på billetter til Fårup Sommerland
Søk etter feriehus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Avstand til strand/kyst i meter
  • Svømmebasseng
  • Boblebad

Soverom

Baderom

Søk på Hus-ID. / Adresse

Familiemoro med mye action!

Rett ved stranden i Blokhus og Løkken og likevel helt inne i skogen finner du fornøyelsesparken Fårup Sommerland.

Fårup er en av Danmarks største turistattraksjoner, med massevis av sprø, morsomme og van(n)vittig våte aktiviteter for hele familien: alt fra ville sklier og barnetivoli til Danmarks største og våteste vannland.

Her er det mer enn 60 fornøyelser – og når inngangsbilletten er betalt, er alle attraksjonene og Aquaparken gratis.

Fart, moro og hygge, både for store og små

Skogen er full av opplevelser for hele familien. De yngste kan f.eks. ta en tur i ”Den røde baron”, der de små pilotene selv styrer flyene.

En annen av barnas favoritter i Fårup er Ekornårnet, der man blir løftet opp til tretoppenes krone og suser mot jorden i fritt fall.

For de større og fartsglade er det heseblesende sklier med toppfart på hele strekningen. Sklien Orkanen går – som den eneste i Norden – både over og UNDER vannet!

Det er også mulig å prøve Danmarks raskeste akselerasjon på sklien Lynet, for her blir man skutt av gårde fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder.

faarupsommerland.png

Eller hva med en tur på Falken, Danmarks raskeste tresklie, eller Virvelvinden, der man bliver kastet opp og ned fra 19 meters høyde samtidig som man roterer rundt?

Men Fårup er mye mer enn morsomme sklier. Man kan også boltre seg på f.eks. hoppeputer, tallrike trampoliner, bli med på ridning, kanopadling, skytning, boltre seg på klatrestativer eller ta en tur på den kjempestore lekeplassen.

Fremfor alt er Fårup hygge og ekte skogstemning!

Nyhet 2020 - Saven

Gled dere til 2020! Her kommer Fårups heftigste nyhet hittil!

Det blir nemlig presentert en helt ny familie-berg-og-dalbane i Fårup Sommerland. Saven er navnet på den kommende berg-og-dalbanen, som blir parkens hittil høyeste berg-og-dalbane på hele 24 meter. 

faarupsommerland2.jpg

Saven er den eneste berg-og-dalbanen i Danmark som kan kjøre både forlengs og baklengs. Til tross for ellevillhet og kjøring forlengs og baklengs, vil Saven kunne underholde hele familien, siden den er tillatt for fartsglade gjester helt ned til 95 cm.

Danmarks største vannland

I Fårup finner du også Danmarks største oppvarmede Aquapark – vannet i Bølgebassenget er oppvarmet til behagelige 27 grader.

I Aquaparken kan hele familien suse om kapp på Surfhill, plaske i de ville bølgene i Bølgebassenget eller kjøre sammen i kjempestore baderinger i Vannslangen. Man kan også prøve Vannkanonen, som er verdens første utendørs vannsklie med fritt fall og to loops.

Når vannplaskingen er over og håret tørket kan du utfordre alle sanser på 4D-kinoen eller slappe av og nyte livet i skyggen av trærne og lage mat på det store grill-selv-område, der Weber-grillene står klare – helt gratis.

På Fårups spisesteder kan hele familien finne sine livretter – både på gode buffetrestauranter og i parkens mange andre spisesteder.

De som foretrekker økologisk mat, kan med fordel prøve den 100 % økologiske restauranten, Skovens Pasta – Økologisk Spisested.

Rideturer i naturen

Fårup har 35 islandshester som gjestene kan prøve inne i fornøyelsesparken eller ved å bli med på en vakker ridetur gjennom skogen, naturen og terrenget rundt Fårup.

faarupsommerland4.jpg

Vi tilbyr forskjellige rideturer som passer for både erfarne og uerfarne ryttere. De minste gjestene har mulighet til å bli med på en leietur rundt i skogen.

Islandshestene på Fårup er rolige, pålitelige og vant til barn, noe som garanterer en morsom opplevelse uansett erfaringsnivå. Alle turer ledes av en erfaren guide som er svært godt kjent med både hestene og området rundt Fårup. 

Opplevelser i internasjonal klasse!

Fårup Sommerland ble etablert i 1975 og kunne i 2015 feire 40-årsjubileum.

Fornøyelsesparken besøkes årlig av cirka 600 000 gjester.

Fårup Sommerland har en gjestetilfredshet på hele 99 prosent, og har i årenes løp vunnet en lang rekke priser. Parken er bl.a. kåret til topp tre blant Europas beste fornøyelsesparker i fire år på rad (Kirmes, 2015, 2016, 2017 og 2018), verdens tredje beste service (IAAPA, 2015) og Nordens beste sommerland senest i 2018.

faarupsommerland5

Hvilken attraksjon vil du besøke med rabatt?

Her ser du de villeste attraksjonene som du kan få rabatt på når du kjøper billetter gjennom Feriepartner.

Kjøp billettene dine hos Feriepartner og hopp over køen ved inngangen.

Lukk