Spar 15 % på billetter til Nordsøen Oceanarium

Bo i et feriehus fra Feriepartner og få rabatt på å utforske livet på bunnen av Nordsjøen; få nærkontakt med lekne seler og bli vitne til de imponerende haiene i Nord-Europas største akvarium
Søk etter feriehus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Avstand til strand/kyst i meter
  • Svømmebasseng
  • Boblebad

Soverom

Baderom

Søk på Hus-ID. / Adresse

Dette er masse liv på bunnen av Nordsjøen

Dykk under overflaten og oppdag et spennende, rart og forbløffende univers av fisker som er både små og store, fargerike og ikke riktig så fargerike, vennlige og glupske.

Massevis av spennende og læringsrike eventyr venter deg på Nordsøen Oceanarium.

Bli med på en tur langs bunnen av Nordsjøen, se fiskearter du ikke visste at eksisterte, kryp rundt i vraket av en tråler og fang krabber med bare hendene.

Sju bestemmelsessteder

Gå ombord på en ekspedisjon i det store ocenariet til sju forskjellige bestemmelsessteder og ankom på land, på sjøen og i Nordsjøens dypeste dybder.

Hvert bestemmelsessted – alle med sitt eget akvarium – gjenspeiler forskjellige livsformer på bunnen av det enorme havet, og på veien vil du møte mange spesielle arter: fra månefisk til lysing, fra seler til piggskater og fra gråhai til sjødjevelen.

Finn ut mer om livet ombord på en fiskebåt og kryp rundt i vraket av en tråler hvor du må være klar til å stå overfor havets uhyggelige dybder, glupske steinbiter og store havåler.

Bli med oss på en tur til den dypeste delen av Nordsjøen og opplev mørket og det knusende vanntrykket på 725 meters dybde – omstendigheter kun reker og hummer trives i.

Ekspedisjonen stopper også ved selområdet, hvor du kan treffe de nysgjerrige og kjappe selene og se deres lekne skøyerstreker på nært hold. Det kan være vanskelig å live deg løs fra disse søte dyrene fra glasstunnelen nederst i området.

Delta ved fôringstiden

Se på nært hold når dykkerne mater de mange fiskene i den store tanken med 4,5 millioner liter vann.

Det er fantastisk å se fisken flokke seg nysgjerrig rundt dykkerne, og du kan få med deg alt gjennom de store vinduene i Ocenarium – eller gjennom undervannskameraet dykkerne har med som gir deg de beste nærbildene.

Under fôringstiden kan du treffe de enorme og rare månefiskene, makrellstimer, den lynraske silden og haiene med sine sylskarpe tenner.

Sild til selene

Selene må også mates, og de gjør gjerne litt ekstra for å gjøre seg fortjent til måltidet – til publikums store glede, og da spesielt barna.

Se dem sno og vri seg i utendørsbassenget når trenerne kaster sild til dem mens de forklarer til publikum hvordan selene bor i naturen og også her på Nordsøen Oceanarium.

Du kan også dra på utendørs krabbejakt på krabbekysten, men pass på fingrene dine!

Ocenarium stimulerer alle sanser

Et besøk på Nordsøen Oceanarium tilbyr mye mer enn en fascinerende innsikt i livet i havet. Du vil også lære på en morsom og lærerik måte, og vi tror vi med sikkerhet kan si at du vil dra hjem med ny kunnskap

Vet du hvor raskt en sild kan svømme og hvordan du kan svømme raskere selv? Eller er du sterkere enn en hummer?

I berøringsbassengene kan du klappe en flyndre på ryggen, kjenne på piggene til en kråkebolle og stryke en enorm piggvar. Gitt at du tør.

Slik får du rabatt
Rabatt får du kun hvis du leier et feriehus fra en av de lokale Feriepartner-byråene som tilbyr rabatter. Du finner en liste over byråene på denne siden.

Når du henter nøklene til sommerhuset ditt, vil du motta en kupong, som du må ta med til attraksjonen for å motta rabatt når du kjøper billetter.

Du får også tilsendt kupongen sammen med leiebeviset.

Lukk